Triumph MC Forum

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Foorumin VIERAS,
REKISTERÖIDY - näet enemmän
LIITY JÄSENEKSI - näet ja koet enemmän

Kirjoittaja Aihe: Liittymisinfoa  (Luettu 17759 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

ET-11

 • nro 3
 • Administrator
 • *****
 • Poissa Poissa
 • Sukupuoli: Mies
 • Viestejä: 2252
Liittymisinfoa
« : Maaliskuu 29, 2008, 09:07:01 ip »

Liity nyt RAT of Finland – Triumph MC ry:n varsinaiseksi jäseneksi.

Ensimmäinen Triumph–moottoripyörä tehtiin yli sata vuotta sitten, ennemmin kuin moni muu tunnettu moottoripyörä. Ensimmäinen malli "No. 1" valmistui Coventryssä 1902, josta päivämäärästä nykyinen Hinckleyn Triumph laskee perustamisensa.

Suomessakin Triumph-moottoripyöräilyä on harrastettu jo vuosikymmeniä. Mutta vasta vuonna 2006 harrastus saatettiin ”viralliseksi” harrastukseksi rekisteröimällä yhdistys PRH:n ylläpitämään yhdistysrekisteriin. Rekisteröinti oli tärkeää siksi, että vain virallisesti rekisteröidyllä yhdistyksellä on mahdollista saada mm. viranomaisten ja muiden sidosryhmien tunnustama status. Lisäksi jos klubissa on paljon varsinaisia jäseniä, on tämä status helpompi saavuttaa. Klubi tarvitsee teistä jokaista.

Klubin varsinainen jäsenmaksun maksanut jäsenistö muodostaa sen ryhmän, jolla on oikeus osallistua sääntöjen mukaiseen päätöksentekoon ja siten päättää klubin asioista. Näihin asioihin kuuluvat sääntömääräisten asioiden lisäksi mm. päättäminen klubimerkin ja –asujen ja muiden tunnusmerkkien käytöstä, klubitapahtumien määrästä ja laadusta sekä kaikesta muusta toiminnasta ja asiaan liittyvästä.

Klubin perustivat Markku Lilleberg, Marko Vähäkuopus ja Eero Tuomikoski toukokuun 26. päivä 2006.  Vuoden 2006 lopussa viimeisin rekisteröity jäsennumero oli 38. Nyt mennään numerossa jo yli kuudensadan.

Liity sinäkin nyt. Saat mahdollisuuden vaikuttaa heti ja olet mukana yhtenäisessä joukossa. Lisäksi klubin järjestämissä tapahtumissa yms. jäsenmaksunsa maksanut saa aina ao. jutussa jäsenalennuksen, joten aktiivisen jäsenen jäsenmaksulle tulee varmasti katetta. Klubimme on Suomen motoristit ry:n jäsenjärjestö. Tämän vuoksi klubin jäsen saa nautittavakseen myös Smoton neuvottelemat laajat jäsenedut. Niistä tarkemmin Smoton omilla nettisivuilla. www.smoto.fi

Kun liityt klubiin, ensimmäisenä liittymislahjana saat kubin virallisen T-paidan sekä hienon jäsenkortin, jota näyttämällä saat em. jäsenedut käyttöösi. Jäsenetu yhdestä hankinnasta voi olla jopa kymmeniä euroja.

Jos aiheesta syntyy kysymyksiä, niihin vastaa mielellään.

Make
Markus Tretjakov,
puheenjohtaja


« Viimeksi muokattu: Elokuu 10, 2023, 09:34:16 ip kirjoittanut ET-1 »
Kirjattu
R3 -09, ET-11, "Keltane"

ET-11

 • nro 3
 • Administrator
 • *****
 • Poissa Poissa
 • Sukupuoli: Mies
 • Viestejä: 2252
Vs: Liittymisinfoa
« Vastaus #1 : Toukokuu 07, 2008, 06:33:24 ap »

 
Liittyminen jäseneksi on yksinkertaista ja helppoa.
Se onnistuu siten, että maksaa 65 euroa yhdistyksen tilille.


Liittymismaksu on 35 euroa ja vuosijäsenmaksu 30 euroa.
 
Em. 65 eurosen maksu kattaa sekä maksuhetkellä kulumassa olevan liittymistilikauden loppuajan (31.03.) asti, että koko seuraavan tilikauden (01.04.-31.03) jäsenmaksun. Klubin tilikausi määrää jäsenmaksun voimassaoloajan. Siis kalenterista tarkoin katsottuna ensimmäinen jäsenmaksu on voimassa jopa kaksi vuotta mutta kuitenkin aina yli vuoden.
 
Tarkan euron aikana keväällä liittyminen kannattaa tietysti tehdä vasta 1.4. tai heti sen jälkeen, koska silloin nauttii jäseneduista pidempään samalla maksulla. Paitsi jos haluaa tai pitää saada hankituksi heti jotain käyttäen esim. Smoton jäsenetuja.
Suomen Motoristit ry, www.smoto.fi/jasenyys/smoto-jasenedut
 
Klubin tilinumero, jonne liittymismaksu maksetaan on:
FI21 3131 3001 2368 01     BIC-koodi: HANDFIHH
 
Maksun viestikentässä tulee ilmoittaa:
jäsenen nimi
osoite
email, jonka rekisteröi klubifoorumille
klubin nettifoorumin nimimerkki, jos olet jo rekisteröitynyt
kerhopaidan koko (S-M-L-XL-XXL-XXXL)
Triumphin malli, jos on
Liittymismaksua vastaan saa Triumph-kerhopaidan ja jäsenkortin.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 06, 2023, 07:47:59 ip kirjoittanut TeeTee »
Kirjattu
R3 -09, ET-11, "Keltane"
 

Powered by EzPortal